Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχασε 12 κιλά: «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου»

04/10/2023 | 18:53

O Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/10 καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Ο πρώτος από εμάς“.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντικρίζοντας τον ηθοποιό, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αλλαγή στην εμφάνισή του. Τότε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά.

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δε φτάνω. Δε θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Ένιωθα ότι πρέπει να αδυνατίσω αλλά από ένα σημείο και μετά ο οργανισμός τρελάθηκε και έχανα κατά ριπάς. Έχασα 12 κιλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα στην υγεία μου» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Να πάρω 1-2 κιλά δε με πειράζει, αλλά όχι με πίτσες… Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δε προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω αλλά χάνω και πολύ εύκολα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ΑΝΤ1.

tlife.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο