Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε χειρουργείο κι έχασε 46 κιλά

22/10/2019 | 19:48

 

Βραδινή έξοδο μετά από πολύ καιρό έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης: Τα θέλω όλα». Και όσοι τον είδαν από κοντά, έμειναν στην ανανεωμένη εμφάνισή του, καθώς ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έχει χάσει πολλά κιλά.

Ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες κι εξήγησε πως έκανε χειρουργείο για να χάσει τα κιλά.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε