Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τον Καρρά – «Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν ξέρω αν θα ξεκίναγαν οι Πυξ Λαξ»

26/12/2023 | 11:01

Όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα έχει συγκλονιστεί με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά παραμονή Χριστουγέννων.

Συντετριμμένος είναι και ο Φίλιππος Πλιάτσικας από τη στιγμή που άκουσε την τραγική είδηση πως ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο Mega, όπως επίσης και η Έλλη Κοκκίνου.

«Είμαστε συντετριμμένοι! Εγώ προσωπικά με τον Βασίλη ήμουν πάρα πολύ δεμένος, γιατί αισθάνομαι, όπως και ο Μπάμπης (Στόκας) ότι ο Βασίλης έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο ξεκίνημά μας. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν ξέρω αν θα ξεκίναγε η μπάντα (Πυξ Λαξ) αυτή. Η τόσο μεγάλη αγάπη που έδινε στους ανθρώπους που ήταν γύρω του, πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος, πράγματα που τα κρατούσε μόνο για τον εαυτό του», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Η Έλλη Κοκκίνου είπε από την πλευρά της: «Τον Βασίλη θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη, μου είχε σταθεί, είχε μια τεράστια αγκαλιά».

https://www.govastileto.gr/

Μήπως το δέρμα σου χρειάζεται διάλειμμα από την skincare ρουτίνα;

Τραμπ: Ο συμπέθερός του είναι ο νέος πρεσβευτής στη Γαλλία – Από την φυλακή στο Παρίσι

Μουκίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Χρωστάς συγγνώμη» – Η κόντρα στον «αέρα» για την Κλαυδία 

Aγριογούρουνο “έκοβε” βόλτες στον Διόνυσο!

Ο εθνικιστής Σιμιόν ζητά να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στη Ρουμανία – Καταγγέλλει νοθεία

Συγκλονίζει ο Ροντινέι: Είχα χάσει την οικογένειά μου έως τα 10 μου – Η μαμά μου έλεγε να δίνω χαρά στον κόσμο

Πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της Σίτι για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρόδρι!

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Στο τέλος οδεύει η εκκρεμότητα 50.000 ψηφιακών πιστοποιητικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών