Ο Ερντογάν ποινικοποιεί και το… φιλί – ΦΩΤΟ

06/10/2017 | 23:10

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός νεαρού Τούρκου στο Twitter, του επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή φίλησε την σύντροφό του στην παραλία των Ψωμαθείων στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρεται στο tweet, o λόγος για το πρόστιμο είναι «αναστάτωσε το περιβάλλον της παραλίας» με αυτήν του την ενέργεια.

Ο Αλί Νεσέτ έγραψε στο Twitter: «Έφαγα πρόστιμο 109 λιρών επειδή φιλιόμουν στο δρόμο». Όπως του είπε ο αστυνομικός, «αν κοιτάξεις το google, θα δεις ότι υπάρχει πρόστιμο για το φιλί». Αν και ο νεαρός κοίταξε, δεν βρήκε κάτι σχετικό. Όταν δε συνέστησε στον αστυνομικό να μη γράψει τη λέξη “αναστάτωσε” αλλά ότι φιλιόταν με την κοπέλα του, εκείνος θύμωσε και του είπε ότι «δεν θα πεις εσύ στον αστυνομικό τι θα κάνει. Δεν είσαι σε αμερικανική ταινία για να κάνουμε διάλογο».

Πάντως, το Άρθρο 37 του τουρκικού ποινικού κώδικα σχετικά με την “αναστάτωση” αναφέρει ότι πρόστιμο κόβεται μόνο σε πωλητές που προσπαθούν να πουλήσουν με τρόπο ενοχλητικό προϊόντα σε περαστικούς και το πρόστιμο αυτό ορίζεται στα 12 ευρώ.

539173_9413a6aab1-afaa103cbad07a6a.jpg

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της