O Ερντογάν λέει ότι βλέπει την Τουρκία ως μέρος της Ευρώπης

22/11/2020 | 18:08

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του βλέπει τον εαυτό της ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης, ωστόσο δεν θα ενδώσει στις επιθέσεις και στα «δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης… Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λυγίσουμε σε απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον της χώρας και του έθνους μας, συγκεκαλυμμένες αδικίες και δύο μέτρα και δύο σταθμά», είπε ο Ερντογάν, σε ομιλία που εκφώνησε σε μέλη του κόμματός του AKP.

Ο Ερντογάν, που μίλησε μέσω βιντεοσύνδεσης από την Κωνσταντινούπολη, είπε επίσης ότι η ΕΕ θα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και να κάνει την Τουρκία πλήρες μέλος της ΕΕ.

«Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να τηρήσει τις υποσχέσεις της προς τη χώρα μας από το θέμα της πλήρους ένταξης έως το μεταναστευτικό, προκειμένου να μπορέσουμε να χτίσουμε μια στενότερη, αποτελεσματικότερη συνεργασία», επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο