Ο Έλον Μασκ επιτίθεται ξανά στο «καταστροφικό» φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί ο Ντόναλντ Τραμπ

29/06/2025 | 09:21

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ επέκρινε ξανά την τελευταία εκδοχή του φορολογικού νομοσχεδίου που προωθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς το «εντελώς παρανοϊκό και καταστροφικό», λίγες εβδομάδες αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και ο ισχυρότερος ηγέτης έβαλαν τέλος στη διαμάχη τους που πυροδοτήθηκε από την αντίθεση του πρώτου στο προτεινόμενο νομοσχέδιο.

«Το τελευταίο προσχέδιο (που έδωσε στη δημοσιότητα η Γερουσία) θα καταστρέψει εκατομμύρια θέσεις εργασίας στην Αμερική και θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στρατηγικής σημασίας στη χώρα μας», έγραψε ο Έλον Μασκ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, για το νομοσχέδιο που προωθεί ο Ντόναλντ Τραμπ. 

«Μοιράζει επιδόματα σε βιομηχανίες του παρελθόντος ενώ πλήττει σοβαρά τις βιομηχανίες του μέλλοντος», πρόσθεσε.

Η Γερουσία πρόκειται να προχωρήσει απόψε σε μια πρώτη, διαδικαστική, ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου αυτού.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)