Ο Δημήτρης Σταμάτης πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

06/12/2019 | 18:42

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας τις τρικομματικής κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης είναι ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Αναπληρωτής στο ίδιο ταμείο θα είναι η κ. Γεωργία – Χριστίνα Γιοβάνη, σύμβουλος επιχειρήσεων με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά.

Ειδικότερα, η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Σταμάτης, Δικηγόρος, πρώην Υπουργός.

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Γεωργία – Χριστίνα Γιοβάνη, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και πρώην τραπεζικό στέλεχος.

Μέλη:

Ιουλία Αρμάγου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών.
Νικόλαος Χατζηεργάτης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών.
Δημήτριος Τσιαντής, μέλος Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Βασίλειος Πολυμερόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Αναστάσιος Αβραντίνης, Δικηγόρος.
Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Λεωνίδας Ζώννιος, Οικονομολόγος.
Γεώργιος Παπαπαύλου, Πολιτικός Επιστήμων.
Κωνσταντίνος Τρυποσκούφης, Οικονομολόγος.

Η ως άνω συγκρότηση του συλλογικού οργάνου διοίκησης πραγματοποιήθηκε δυνάμει της με Αριθμ. 137406 ΕΞ/4.12.2019 απόφασης του υφυπουργού, αρμόδιου για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Θόδωρου Σκυλακάκη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της