Ο Δημήτρης Κυριαζίδης επέστρεψε στην ΚΟ της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη

08/10/2025 | 11:47

Η  επανένταξη στην ΚΟ της ΝΔ του βουλευτή  Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, με επιστολή του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το πρωί της Τετάρτης (8.10.25).

Την ανακοίνωση της επιστολής επανένταξης του Δημήτρη Κυριαζίδη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, που εκτελούσε εκείνη την ώρα χρέη προεδρεύοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης είχε  διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ πρίν επτά μήνες με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνεδρίαση της Ολομέλειας και της είχε πεί «άντε κάνε κανένα παιδί…» και είχε επίμονα αρνηθεί να ζητήσει έστω συγνώμη. 

Πλέον, η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί 156 βουλευτές.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)