Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πάει πρώτος στο υπουργείο Αθλητισμού και μία ώρα μετά οι αδερφοί Αγγελόπουλοι

04/06/2025 | 15:12

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και κατευθύνεται στο υπουργείο Αθλητισμού για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση.

Η συνάντηση των ιδιοκτητών των ιδιοκτητών των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τον αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Βρούτση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα επόμενα λεπτά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το Υπουργείο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα φτάσει πρώτος στο ραντεβού περίπου στις 15:00, ενώ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα φτάσουν μια ώρα αργότερα, περίπου στις 16:00.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, βρίσκεται ήδη στο Υπουργείο Αθλητισμού.

Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό κ. Μυλωνάκης.

«Αυτό που ζητάμε, δεν είναι να κάνω χειραψία, αλλά να υπάρξει μία συνεννόηση πολιτείας και ατομικά με τον καθένα, και να γίνει δήλωση, ότι θα διασφαλίσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, αποφορτίζοντας το, απ’ αυτό το τοξικό κλίμα, αποβάλλοντας το δηλητήριο που έχει χυθεί, δεσμεύοντας ο καθένας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την διασφάλιση του πρωταθλήματος», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Βρούτση.

ΠΗΓΗ

Δυτική Ελλάδα: Έξι νεκροί σε τροχαία μέσα στο Μάιο

Πανελλαδικές 2025: Με τα μαθήματα Προσανατολισμού πέφτει η αυλαία για του υποψηφίους των ΓΕΛ

«Βόμβα» από τον Έλον Μασκ: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι στη λίστα Επσταϊν

Nations League: «Έβρεξε» γκολ στη Στουτγκάρδη, με 5-4 νίκησε η Ισπανία τη Γαλλία και προκρίθηκε στον τελικό

Καιρός: Θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στην Πάτρα

Νοσηλευτής έβαλε λάθος ομάδα αίματος σε 62χρονη και υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι κοντά στην Άρσεναλ έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ

Προανακριτική: Κατατέθηκε η πρόταση Καρυστιανού για τα Τέμπη με 32 υπογραφές – Ποια κόμματα μετέχουν – Το “ναυάγιο” μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Κασσελάκη