Ο διεθνής Τύπος πλέκει το… εγκώμιο στον Ολυμπιακό για το 43ο πρωτάθλημα

29/02/2016 | 16:43

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αναφέρονται στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Κυριακή (28/2) και μαθηματικά το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 3-0.

Ο Θρύλος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ, με τελευταίο αυτό της πιο γρήγορης μαθηματικής εξασφάλισης του τίτλου και όπως είναι λογικό έγινε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

145229.jpg

Πρώτη και καλύτερη η ιστοσελίδα της «UEFA», η οποία κάνει ειδική μνεία στην ομάδα του κ. Σίλβα. Επίσης, οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ευρώπης αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα των «ερυθρόλευκων», καθώς μεταξύ άλλων η «Marca», η «Mundo Deportivo», η «Daily Mail», η «A Bola», το «Reuters», το «Yahoo», το «Euronews», η «L’ Equipe» αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για την κατάκτηση του τίτλου από τους Πειραιώτες.

oly.jpg

Βέβαια, η αναφορά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος από την ομάδα μας ξεπερνά και τα όρια της Ευρώπης με ιστοσελίδες από Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Χιλή, Καναδά, Αμερική να αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στους Πρωταθλητές Ελλάδος!

Πηγή: sport-fm.gr

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Σύλληψη 22χρονου για βιασμό 66χρονης σε χωριό της Ηλείας! Τι φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες

Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος που αναζητούνταν – Τι “δείχνουν” τα πρώτα στοιχεία

Δυτ. Ελλάδα: Νέο φρικτό εργατικό δυστύχημα – Καταπλακώθηκε χειριστής μηχανήματος