Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στο φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου

26/09/2025 | 10:17

Ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος σε ανάρτηση ανέφερε:

Στο πλαίσιο της 6ης διοργάνωσης του KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα το Film Industry Event “Bridging Cultures: Cinema Across Borders”, μια σημαντική συνάντηση επαγγελματιών του κινηματογράφου που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη.

Ως Επικεφαλής του Film Office Δυτικής Ελλάδας παρουσίασα στους διεθνείς και εγχώριους προσκεκλημένους, τις δυνατότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως κινηματογραφικού προορισμού. Παράλληλα, ενημερώσαμε για διευκολύνσεις και υπηρεσίες που προσφέρει το Film Office Δυτικής Ελλάδας σε εταιρείες παραγωγής, ώστε να επιλέξουν την περιοχή για γυρίσματα και συμπαραγωγές.

Το Film Industry Event επικεντρώθηκε στις συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και χωρών DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), με θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις case studies, pitching sessions νέων έργων και δικτύωση με εκπροσώπους διεθνών κινηματογραφικών οργανισμών και funds.

Με τη συμμετοχή μας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύει τη στρατηγική της δέσμευση να προβάλλει τη Δυτική Ελλάδα στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και στηρίζοντας την ανάπτυξη του δημιουργικού δυναμικού της περιοχής.

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στο φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ