Ο Χάμιλτον πανηγύρισε και στην Πορτογαλία

02/05/2021 | 19:55

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι της F1 που έγινε στην Πορτογαλία, με τη Mercedes να κάνει το 1-3, καθώς στο τρίτο σκαλί του πόντιουμ ανέβηκε και ο Βάλτερι Μπότας.

Δεύτερος ήταν ο Μαξ Φερτσάπεν με Red Bull, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Πέρεθ (Red Bull), Νόρις (MacLaren) και Λεκλέρκ (Ferrari).

Για τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή ήταν η δεύτερη νίκη στους τρεις αγώνες που διεξαχθεί έως τώρα, με τον Φερστάπεν να μετρά μία και τον οδηγό της Mercedes να προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών με διαφορά 8 βαθμών από τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull που ακολουθεί στην 2η θέση.

Με το ξεκίνημα της κούρσας στην πίστα του Πορτιμάο, ο Χάμιλτον, προσπέρασε τον ομόσταυλό του, Βάλτερι Μπότας, ο οποίος εκκίνησε από την pole polistion κι έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του, φτάνοντας στην 97η νίκη της καριέρας του, πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε και ο ίδιος.

Το επόμενο εαντεβού της Formula 1 είναι σε μία εβδομάδα (7-9 Μαΐου) στην πίστα της Βαρκελώνης.

naftemporiki

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!