Ο Αρης συνεχίζει με Μάντζιο στον πάγκο

25/05/2021 | 18:24

 ΠΑΕ Άρης και Άκης Μάντζιος θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε – με μικρή καθυστέρηση – με τον διοικητικό ηγέτη των «κίτρινων», Θοδωρή Καρυπίδη και επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.  

Ο Έλληνας τεχνικός, που οδήγησε τον Άρη στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας της Super League και στην τρίτη μετά το πέρας των Play Off, θα έχει και την επόμενη διετία την τεχνική καθοδήγηση των Θεσσαλονικέων, με πρώτο στόχο την είσοδο στους ομίλους του νεοσύστατου Conference League. Καρυπίδης και Μάντζιος είχαν συζήτηση και για την ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να μην υπάρξει τιμωρία από το CAS για υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.  

Επόμενη κίνηση αναμένεται να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού Γιώργου Δεληζήση.  

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ