Ο Άρης πήρε το “δώρο” του Ντραγκόφσκι και την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό

19/10/2025 | 21:36

Ένα τραγικό λάθος του Πολωνού πορτιέρε επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να κάνουν το 1-1 κόντρα στους “πράσινους” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να πάρουν τον ένα βαθμό.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό. Μόλις στο 3′, οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με τον Σφιντέρσκι να σκοράρει σε τετ α τετ απέναντι από τον Διούδη, μετά από φανταστική κάθετη πάσα του Καλάμπρια. Η συνέχεια δεν επεφύλασσε σπουδαίες ευκαιρίες, με αμφότερες τις ομάδες να επιβάλλουν το ρυθμό τους, με τους Αθηναίους να το καταφέρνουν σε πρώτη φάση. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Φαντιγκά στο 28′, όμως ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε. Στο 39′ “άγγιξαν” την ισοφάριση με τον Καντεβέρε, όμως ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν με τρεις αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Τσέριν στο 48′, όταν ένα ωραίο πλασέ του πέρασε οριακά εκτός. Ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, γεγονός που δεν βοηθούσε τον Άρη στην αναζήτηση της ισοφάρισης. Εν τέλει αυτή ήρθε στο 75′, όταν ο Γιαννιώτας γύρισε στον Δώνη μέσα στην περιοχή, εκείνος είδε τον Ντραγκόφσκι να σταματάει σε πρώτη φάση την μπάλα, όμως στη συνέχεια του “γλίστρησε” κάτω από το σώμα του, με το 1-1 να αποτελεί γεγονός. Οι γηπεδούχοι πήραν αυτοπεποίθηση κι επιχείρησαν να κάνουν την ανατροπή, την ώρα που ο Κόντης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές. Μία εξ αυτών, ο Πάντοβιτς, έκανε μία φανταστική ατομική ενέργεια στο όριο της περιοχής, “έστρωσε” στον Τετέ και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε από κοντά, όμως είδε τον Διούδη να πραγματοποιεί μία σπουδαία επέμβαση.

Άρης (Μανόλο Χιμένεθ): Διούδης, Φαντιγκά (79′ Φρίντεκ), Φαμπιάνο (46′ Σούντμπεργκ), Ρόουζ, Τεχέρο, Γαλανόπουλος, Μόντσου, Σίστο (68′ Γιαννιώτας), Γένσεν, Αλφαρελά (46′ Δώνης), Καντεβέρε (46′ Μορόν).

Παναθηναϊκός (Χρήστος Κόντης): Ντραγκόφσκι, Καλάμπρια, Ίνγκασον, Τουμπά, Κυριακόπουλος (70′ Μλαντένοβιτς), Τσέριν, Τσιριβέγια (82′ Σιώπης), Μπακασέτας, Τετέ, Ζαρουρί (82′ Τζούριτσιτς), Σβιντέρσκι (71′ Γερεμέγεφ).

ertsports.gr

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ