Ο Αργύρης Πανταζάρας απαντά στην Χρυσούλα Διαβάτη για το είναι «σαχλαμάρα οι livestreaming παραστάσεις»

13/01/2021 | 15:11

Στην Χρυσούλα Διαβάτη που πριν λίγο καιρό είχε πει ότι είναι χάλια οι παραστάσεις live streaming απάντησε ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Οι live streaming παραστάσεις είναι χάλια. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός. Θέλει τον θεατή. Όταν βιντεοσκοπούσαν τις παραστάσεις για να υπάρχουν στο αρχείο είναι απογοήτευση σκέτη, παραμορφώνονται τα πράγματα. Είναι άλλο πράγμα. Καμία σχέση δεν έχει. Αυτά είναι σαχλαμάρες και προσβάλλουν το θέατρο», ξεκαθάρισε η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Έχω μια γνώμη ότι ο πολιτισμός πρέπει να εκπέμπει σε κάθε εποχή. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία ιστορική εποχή και δεν μπορούμε να πάψουμε να εκπέμπουμε με κάθε μέσο. Αυτό δεν έρχεται να αντικαταστήσει το θέατρο, έρχεται να ενδυναμώσει και να πει ότι θα είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση», απάντησε στην Χρυσούλα Διαβάτη σήμερα ο Αργύρης Πανταζάρας μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.
 

https://www.youtube.com/watch?v=lL7joOSJdS0&feature=emb_title

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του