Ο αντιπεριφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Tο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούν για την ετοιμότητα που υπάρχει, καθώς σήμερα υπάρχει πρόβλεψη πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς σε περιοχές της Αχαΐας. 

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής συναντήθηκαν με τον Διοικητική Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Ανδρέα Στεμπίλη, με τον οποίο συζήτησαν  τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Επιβεβαιώθηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα, ο απόλυτος συντονισμός και η συνεργασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης πυρκαγιάς.

 

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Επιστρέφει στη Βρετανία το τρίχρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του στη Ρόδο

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ