O Αντετοκούνμπο «ξέρανε» τους Πέισερς με καλάθι στο φινάλε για τη νίκη των Μπακς

04/11/2025 | 07:35

Στους Μιλγουόκι Μπακς κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα η νίκη στο ματς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όχι μόνο να κάνει άλλη μια εμφάνιση MVP αλλά και να «υπογράφει» το 117-115 για τα «ελάφια» με σουτ σχεδόν από το τρίποντο σε μηδέν χρόνο.

GIANNIS HITS GAME-WINNING BUZZER BEATER VS. PACERS & SHUSHES THE CROWD 🚨 | NBA on ESPN

Αφού, μάλιστα, πέτυχε το νικηφόρο καλάθι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από τους φιλάθλους των Πέισερς να σωπάσουν προκαλώντας τους να τον αποδοκιμάσουν.

Με το ρολόι να δείχνει λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα και το σκορ 115-115, ο Αντετοκούνμπο είδε μπροστά του τον Πασκάλ Σιακάμ. Αφού τον ξεφορτώθηκε με ένα σκριν, ο Giannis βρέθηκε με αντίπαλο τον Άαρον Νέσμιθ. Αφού τον έσπρωξε προς τη γραμμή των ελεύθερων βολών, μετά έκανε ένα turnaround jumper, η μπάλα κατέληξε στο καλάθι και το κοινό του Gainbridge Fieldhouse σώπασε για λίγο πριν να ξεκινήσει τις αποδοκιμασίες για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ήταν μια άτυπη ρεβάνς για το αμέσως προηγούμενο καλάθι του Νέσμιθ ο οποίος είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι, νικώντας τον Αντετοκούνμπο με ένα λέι απ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τη βραδιά με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ έβαλε 14 από τα 21 σουτ που επιχείρησε. Ήταν μια άλλη εξαιρετική προσπάθεια από τον δύο φορές MVP, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με μέσο όρο 34,2 πόντους, τον καλύτερο στην NBA, μαζί με 13,4 ριμπάουντ, 7,2 ασίστ και 1,2 μπλοκ ανά παιχνίδι, ενώ σούταρε με 68,4% από το γήπεδο.

Με τη σημερινή νίκη οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 5-2

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν