O Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή με την κοκαϊνη – Είχε περάσει από την Παναχαϊκή

12/07/2017 | 13:40

Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση, πως ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από την Παναχαϊκή (Μ.Μ.) συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μύρινα της Λήμνου, μετά από έλεγχο που του έγινε και βρέθηκαν πάνω του 52 γραμμάρια κοκαΐνης.

myrina-narkotika1.jpg

Την υπεράσπιση του συλληφθέντος ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των πολιτικών εφημερίδων.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε για τον πελάτη του: «Γνωρίζω προσωπικά το συγκεκριμένο παιδί και είναι εξαίρετο παλικάρι. Είμαι βέβαιος πως δεν μπορεί να διαπράξει μια τέτοια πράξη και θα προσπαθήσω με τη δικαιοσύνη να κριθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστραφεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «Μαραντόνα» της Football League συνελήφθη με 52 γρ. κοκαΐνης – Αγωνιζόταν το 2012 στην Παναχαϊκή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της