Ο Άλεκ Μπάλντουιν κατηγορείται και επίσημα για ανθρωποκτονία από αμέλεια

01/02/2023 | 07:26

 

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται και επίσημα πλέον ο Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θανάσιμο πυροβολισμό της Χαλίνα Χάτσινς, διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», στα γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2021.

Οι εισαγγελείς στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κατέθεσαν επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κατηγορήσουν τόσο τον Άλεκ Μπάλντουιν, όσο και την οπλουργό της ταινίας νωρίτερα αυτό το μήνα.

Τους κατηγορούν πως δεν τήρησαν διαδικασίες ασφαλείας που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το μοιραίο. Όπως ισχυρίστηκαν, ο Άλεκ Μπάλντουιν “δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένος για τη χρήση όπλου” και μάλιστα επικαλέστηκαν μαρτυρίες ότι “κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μιλούσε συνεχώς στο κινητό με την οικογένεια του”.

https://www.newsit.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)