Ο “αδικημένος” των περιφερειακών εκλογών

13/10/2023 | 21:32

 

Ως πλέον αδικημένος των πρόσφατων περιφερειακών εκλογών πρέπει να αισθάνεται ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Ο επικεφαλής της “Αντίστασης Πολιτών” , υποψήφιος περιφερειάρχης δεν κατάφερε για 230 ψήφος να μπει στο περιφερειακό συμβούλιο.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που όταν πληροφορήθηκαν πόση μικρή απόσταση είχε ο συνδυασμός για να πετύχει τον στόχο, μίλησαν για αδικία.

Ακόμη και πολιτικοί αντίπαλοι εξέφρασαν την έκπληξή τους, καθώς θεωρούσαν πως η φωνή του Βασίλη Χατζηλάμπρου με τον μεστό και τεκμηριωμένο λόγο του, θα έπρεπε να ακουστεί και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο