Nύχτα αγωνίας στον Φενεό Κορινθίας – To tempo24 στο πύρινο μέτωπο – ΦΩΤΟ

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (22/07/2025) στην περιοχή Φενεός στην Κορινθία με τις φλόγες να καίνε δασική έκταση ενώ έχει ηχήσει το 112 για εκκένωση της Καστανιάς αρχικά και στη συνέχεια της Λαύκας και της περιοχή Καρτέρι και Δροσοπηγής. 

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις στην φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Φενεός στην Κορινθία. 

Το tempo24.news στην φωτιά στον Φενεό Κορινθίας – Ηχεί διαρκώς το 112-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Nύχτα αγωνίας στον Φενεό Κορινθίας - To tempo24 στο πύρινο μέτωπο - ΦΩΤΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στον Φενεό ξέσπασε ύστερα από εργασίες με τροχό με τις σπίθες να φέρνουν την καταστροφή ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε σε χώρο που οργανώνονταν ένα rave πάρτι.

Συγκεκριμένα έκαναν ετοιμασίες και η φωτιά προκλήθηκε από γεννήτρια και ηλεκτροκόλληση.

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής προχώρησε σε δύο προσαγωγές υπόπτων για τη φωτιά στον Φενεό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει δυναμική και καίει σε ορεινό και δύσβατο σημείο στα σύνορα Αρκαδίας και Κορινθίας, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ενισχύθηκαν περαιτέρω οι δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 185 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης,6ης και 9ης ΕΜΟΔΕ, 56 οχήματα και μία ομάδα ΣμηΕΑ.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν