Ντουπλάντις: Στην Ελλάδα σήμερα για διακοπές με τη σύντροφό του

07/08/2024 | 09:22

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις πέταξε στα 6,25 μέτρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άλμα επί κοντώ, σημειώνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ. Έτσι, μετά τον άθλο του θα «πετάξει» από το Παρίσι για την Ελλάδα.

Ο Σουηδός υπεραθλητής μετά από μία απαιτητική χρονιά θα ξεκινήσει αμέσως τις διακοπές του, κάτι που επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με το μετάλλιο στο στήθος ρωτήθηκε αν θα έρθει στην Ελλάδα και απάντησε: «Ναι, θα έρθω Ελλάδα».

Τις διακοπές του, τις κανόνισε ο παιδικός του φίλος, Εμμανουήλ Καραλής (στον ίδιο αγώνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο), και έκλεισε για τον Αρμάντ Ντουπλάντις ένα πολύ όμορφο σπίτι στη Σαντορίνη! Ο Μανόλο πάντως δεν θα είναι μαζί του στο νησί, καθώς θα παραμείνει στο Παρίσι μέχρι τη Δευτέρα και θα επιστρέψει με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα.

Πάντως ο 24χρονος Σουηδός θα έχει μαζί του την σύντροφό του, Desiré Inglander.

https://www.newsbomb.gr/

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας