Ντοκουμέντο με τη δράση των ληστών με την “μπουλτόζα” στη Θεσσαλονίκη – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

07/01/2016 | 05:45

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει έναν από τους δράστες να γκρεμίζει την σιδερένια αυλόπορτα της μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών, στη Θεσσαλονίκη με μιαμπουλντόζα που υπήρχε μέσα στο οικόπεδο της επιχείρησης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο χειριστής του μεγάλου οχήματος βγαίνει ακόμα και έξω στον δρόμο, προκειμένου να σύρει εντελώς τη σιδερένια πόρτα στην άκρη, ελευθερώνοντας την έξοδο διαφυγής για τους συνεργούς του, οι οποίοι έφυγαν κλέβοντας  ένα μεγάλο φορτηγό και ένα ημιφορτηγό 4×4, φορτωμένο με ακριβά εργαλεία.

Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, η όλη «επιχείρηση» κράτησε λίγα λεπτά και φαίνεται -σύμφωνα με την αστυνομία- ότι οι δράστες είχαν μελετήσει καλά το σχέδιό τους αρκετό καιρό πριν. Η μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών βρίσκεται στα σύνορα Ωραιοκάστρου – Ευόσμου, ενώ η διάρρηξη και κλοπή των οχημάτων έγινε ξημερώματα της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Πηγή βίντεο youtube Kostas Papadakis 

Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του Ανδρέα Ι. Καρατζά

Στον τόπο καταγωγής του ο Φωκίων Ζαΐμης μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Σύστημα σάρωσης ποδιών εντοπίζει έγκαιρα σημάδια καρδιακής ανεπάρκειας

Πάτρα: “Δεν είμαι η Μαρία… είμαι η Κάλλας” – Ένα βιβλίο – ντοκουμέντο

Πατάτες ογκρατέν με τραγανή κρούστα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον εξτρέμ του μέλλοντος: Επίσημα «νερατζούρο» ο Λουίς Ενρίκε!