Ντοκουμέντο-Δάφνη Καλαβρύτων: Η στιγμή που οι ένοπλοι δράστες διαφεύγουν μετά τη ληστεία στα ΕΛΤΑ – Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ (ΦΩΤΟ)

 ΑΠΟΣΤΟΛΗ TEMPO24.NEWS, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Οπτικό υλικό από τη διαφυγή των δραστών μετά τη ληστεία στη Δάφνη Καλαβρύτων φέρνει στη δημοσιότητα το Tempo24.News.

Οι δύο άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μάσκες, μπήκαν το πρωί μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή καλάσνικοφ πήραν τα χρήματα που προορίζονταν σήμερα για να δοθούν για συντάξεις, κάτι που προφανώς οι ίδιοι γνώριζαν.

Οι ληστές αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ τα οποία βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπάλληλος είχε νωρίτερα παραλάβει 40.000 ευρώ από χρηματαποστολή, ποσό το οποίο όμως δεν είχε τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε βάλει αυτά τα χρήματα σε άλλο σημείο του καταστήματος με αποτέλεσμα οι δράστες να μην τα βρουν και να φύγουν μόνο με το μικρό χρηματικό ποσό που περιείχε το χρηματοκιβώτιο.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι πυροβολισμοί έπεσαν στον αέρα, αφού κάτοικοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο τους κυνήγησαν. Έτσι, οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν άνοιξαν πυρ προκειμένου να σταματήσουν τους πολίτες.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους και αναζητούν το όχημα της διαφυγής τους, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να τους περίμενε συνεργός.

Να σημειωθεί ότι τα ΕΛΤΑ στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν γίνει και πάλι στόχος ληστών το 2015.

Έφεση της Εισαγγελίας Εφετών για την αθώωση «Σπαρτιατών» – Τι αναφέρεται στο σκεπτικό για την αξιοπιστία του Β. Στίγκα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Για υπονόμευση της ειρηνευτικής διαδικασίας κατηγορεί την Ευρώπη η Ρωσία

Ανατροπή στο θρίλερ της Ζακύνθου: Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια λέει ο ιατροδικαστής

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συνδιοργανώνει με το 21ο Δημ. Σχολείο Πατρών εθελοντική αιμοδοσία

Τουρκία: Ο Τ. Ερντογάν προχωρά στη σύνταξη νέου Συντάγματος 

Με μπομπονιέρες του γάμου του και λευκά τριαντάφυλλα το τελευταίο αντίο στον Στέφανο που πνίγηκε στη Λευκάδα

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ”ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ”: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ!

Αγωνία για άνδρα – Έφυγε από την Πάτρα για το εξοχικό του και εξαφανίστηκε