Nταβός: H ελληνική καντίνα που υποδέχτηκε τους ηγέτες του κόσμου με σουβλάκια

20/01/2024 | 19:52

Στο Νταβός ο Αλέξανδρος Σγουρός ιδιοκτήτης της καντίνας “Oh My Greek”, τρίτης γενιάς μετανάστης, είχε μεταξύ της πελατείας του και τους Ευρωπαίους ηγέτες που συνεδρίασαν στην πόλη της Ελβετίας.

Όπως είπε για την επιλογή του συγκεκριμένου είδους εστίασης: «Το κομμάτι μου το δικό μου είναι το μάρκετινγκ, οπότε ποτέ δεν ήταν σκοπός μου μόνο να πουλήσουμε σουβλάκι.

Ο σκοπός ήταν πάντα να ξεκινήσουμε από την αρχή, να στήσουμε μια μάρκα, ένα brand δηλαδή θέλαμε να επαναφέρουμε στην Ελβετία το ελληνικό, το φαγητό, την ελληνική κουλτούρα φαγητού.

Οπότε δηλαδή όλο το κομμάτι δεν είναι μόνο το φαγητό, είναι το ολόκληρο το brand, δηλαδή η μάρκα που θέλαμε να στήσουμε γύρω στο ελληνικό φαγητό στην Ελβετία».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε το focus πάνω στο ελληνικό street food, που σημαίνει γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, τα κλασικά δηλαδή. Έχουμε και κάποιες συνταγές δικές μας. Όλα έρχονται από δικό μας εργαστήριο και πειράζουμε λίγο τις συνταγές και τις φτιάχνουμε λίγο πιο ας το πούμε ευρωπαϊκές, πιο ελβετικές για να ταιριάζουν. Προσφέρουμε και τζατζίκι με το γύρο, που είναι χειροποίητο με συνταγή της μάνας. Συνολικά έχουμε πέντε μαγαζιά “Oh My Greek” και ένα μαγαζί το οποίο λέγεται “Μαζί”».

Nταβός: H ελληνική καντίνα που υποδέχτηκε τους ηγέτες του κόσμου με σουβλάκια

https://www.zougla.gr/

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη