Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο γιατρός του Ολυμπιακού μού έσωσε τη ζωή!

22/05/2020 | 14:27

 

Για την περιπέτεια της υγείας του τον καιρό που ακόμα βρισκόταν στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο παλαίμαχος Σέρβος στράικερ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στιγμή που σταμάτησε η καριέρα του, όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά από τον γιατρό του Ολυμπιακού.

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ.: Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε ο Κοβάσεβιτς.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους». Όσο για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, είπε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/kobasebits-giatros-olympiakoy-moy-esose-t…

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του