Ντ. Πεσκόφ: «Τώρα θα μιλήσουμε για ειρήνη, όχι για πόλεμο», λέει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

16/02/2025 | 14:30

Tο Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι η σημασία της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπείναι ότι τώρα η Ρωσία και οι ΗΠΑ θα μιλήσουν για ειρήνη και όχι για πόλεμο.

«Είναι ένα ισχυρό μήνυμα ότι τώρα θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα μέσω διαλόγου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στον Πάβελ Ζαρούμπιν, δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης που καλύπτει τα θέματα του Κρεμλίνου, σε σύντομο βίντεο δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

«Τώρα θα μιλήσουμε για ειρήνη, όχι για πόλεμο».

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των σημερινών συνθηκών, προσθέτοντας ότι οι δυτικές κυρώσεις δεν θα αποτρέψουν τις συνομιλίες Ρωσίας-ΗΠΑ καθώς μπορούν «να αρθούν όσο γρήγορα επιβλήθηκαν».

ertnews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)