Νοσοκομείο Ρίου: Νοσηλεύεται με κορονοϊό 9 ημερών βρέφος – Θετική και η οικογένεια

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται με κορονοϊό ένα βρέφος μόλις 9 ημερών.

Το μωράκι μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Μαζί του βρίσκεται και η μητέρα του η οποία είναι επίσης θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το μωράκι διαγνώστηκε αρχικά θετικό από rapid test που του έγινε, ενώ στη συνέχεια το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε και από μοριακό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά στους θεράποντες ιατρούς του την Κυριακή.

Εκτός από τη μητέρα και το 9 μηνών βρέφος, θετικοί στον κορονοϊό είναι και ο πατέρας της οικογένειας καθώς και ένα ακόμη παιδί, ενώ αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου για το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι μαθητής του Δημοτικού.

Ο πατέρας και τα άλλα 2 παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους σε χωριό της Ζακύνθου, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες