Νοσοκομείο Ρίου: “Κανονικά λειτουργεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική” – Η απάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή – Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ

Τη δική της απάντηση, στα δημοσιεύματα τελευταίων ωρών σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρίου, δίνει η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως ξεκαθαρίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Μπάκος, η εν λόγω κλινική λειτουργεί κανονικά και μάλιστα τονίζει ότι προσέρχονται κανονικά ασθενείς.

Μάλιστα, κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων και τονίζει ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα προκαλούν αναστάτωση στους πολίτες.

Η απάντηση του κ. Μπάκου έρχεται μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που αναφέρουν ότι η κλινική δεν δεχόταν περιστατικά αφού υπάρχει θέμα τόσο στη διάθεση των κλινών λόγω κορονοϊού, όσο και στις αίθουσες ανάνηψης, οι οποίες χρησιμοποιούνται για περιστατικά κορονοϊού.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ του tempo24.news η λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής έχει ανασταλεί για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ήδη το νοσηλευτικό της προσωπικό καλύπτει ανάγκες άλλων κλινικών – κυρίως περιστατικών COVID.

Μάλιστα οι κλίνες ΜΕΘ που προορίζονται για τη νοσηλεία ασθενών μετά από επέμβαση στη συγκεκριμένη κλινική χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των περιστατικών κορονοϊού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών:

“Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ξεκαθαρίζεται ότι η Κλινική ουδέποτε ανέστειλε τη λειτουργία της.

Αντιθέτως, προσέρχονται κανονικά ασθενείς για εξετάσεις και προγραμματίζονται τακτικά χειρουργεία σε χρονικό διάστημα που κρίνεται ασφαλές για τους ασθενείς.

Η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική, η οποία επαναλειτούργησε πρόσφατα έπειτα από 4 χρόνια, αποτελεί «στολίδι»  για το νοσοκομείο μας και η διασπορά τέτοιων ψευδών ειδήσεων μόνο αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει στους συμπολίτες μας της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.”

 

Πάτρα: Συνάντηση της πρωτοβουλίας “Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη

Φαίη Σκορδά: Η σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στη νέα της σχέση – «Δεν μου αρέσει αυτός ο δρόμος έκθεσης»

Οκτώ νεκροί, πάνω από 90 τραυματίες από ιρανικούς πυραύλους που έπληξαν το κεντρικό Ισραήλ – Σκηνές χάους στο Τελ Αβίβ

Στήνεται το Κίνημα του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τεχνητή υποστήριξη και οι αποσυνάγωγοι

Συγχαρητήρια του Κώστα Σβόλη για την άνοδο ΝΕΠ και ΝΟΠ

Σε συζητήσεις Ολυμπιακός και ΜακΚίσικ για νέο συμβόλαιο

Από σήμερα 139.000 ασθενείς μπορούν να λαμβάνουν τα φάρμακά τους στο σπίτι τους – Τι πρέπει να κάνει ο ασθενής

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά: Οι παρεμβάσεις για την εξωτερική πολιτική και οι παρουσίες που “ανάβουν φωτιές” στο Μαξίμου