Νοσοκομείο Ρίου: Γιατί χαίρεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

15/03/2022 | 21:09

 

Ιδιαίτερα ευτυχής ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του ΠΠΝΠ, καθώς έχει διατελέσει διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σε ανάρτησή του αναε΄φερει:
Με μεγάλη χαρά είδαμε να ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες για το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Με 6,5 εκ. ευρώ από το Επιχειρησιακό μας Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020” χρηματοδοτείται η “αναγέννηση” της υγειονομικής ναυαρχίδας της Περιφέρειάς μας και είμαστε περήφανοι που δεν εγκαταλείψαμε μία προσπάθεια η οποία έδειχνε να έχει βαλτώσει.
Η συνεργασία μας με την 6η ΥΠΕ , τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και την ΚΤΥΠ Α.Ε. που ανέλαβε ως φορέας υλοποίησης το έργο, υπήρξε εξαιρετική και κυρίως, αποτελεσματική. Ξεπεράσαμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και αγκυλώσεις ενώ σε έξι μόλις μήνες ολοκληρώθηκαν και οι διαγωνιστικές διαδικασίες.
Η Δυτική Ελλάδα χρειάζεται πραγματικό έργο, όχι καλές προθέσεις και οράματα. Είμαστε εδώ για το έργο!
Νοσοκομείο Ρίου: Γιατί χαίρεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

Νοσοκομείο Ρίου: Γιατί χαίρεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών