"Πλούσιο" το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, ενώ στον ίδιο χώρο αναπαράγονταν και μουσική από ζωντανή ορχήστρα, με τη μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια.

Σύλληψη  ανήλικου για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ΑσφάλειαςΑγρινίου, ένας 16χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στηνοικία του, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν 53,1 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύλληψη ατόμων για διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στις οικίες τους,  διαπιστώθηκε να έχουν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού κάνναβης και ένας τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας. Επιπλέον, ο ένας κατηγορούμενος έφερε στο λαιμό του, ένα μαχαίρι σε θήκη.