Πάτρα: Πώς η αστυνομία συνέλαβε τον ληστή μέσα σε ταξί - Ηταν έτοιμος να "χτυπήσει"

Χθες βράδυ στην Οβρυά

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Πήγε να ληστέψει και τελικά πιάστηκε από άνδρες της Αμεσης Δράσης μέσα σε...ταξί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Ηλείας στην Οβρυά, όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άνδρα ο οποίος έμοιαζε με τις περιγραφές υπόπτου που αναζητείτο από τις αστυνομικές αρχές για ληστείες. Αμεσα ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης.

Ο δράστης βρισκόταν σε σημείο όπου λειτουργούσαν μίνι μάρκετ και πρακτορείο του ΟΠΑΠ  κι ετοιμαζόταν για ληστεία. Ομως κατάλαβε τον αστυνομικό, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και επιχείρησε να διαφύγει.

Ο αστυνομικός με το αυτοκίνητο του, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος και το παιδί του, ακολούθησε την μοτοσικλέτα και κοντά στον χείμαρρο Παναγίτσα ξεκίνησε η καταδίωξη από άνδρες της Αμεσης Δράσης Πατρών. Ωστόσο, ο δράστης κατάφερε να το σκάσει.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης αξιοποίησαν υλικό από κάμερες καταστημάτων και βρήκαν ένα πιστόλι και μία full face κουκούλα που είχε πετάξει ο δράστης στην περιοχή.

Οι έρευνες των αστυνομικών δεν σταμάτησαν. Λίγη ώρα αργότερα είδαν ένα ταξί στο στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα.

Παρακολούθησαν το όχημα και διαπίστωσαν πως παρέλαβε ένα άτομο σε ερημική τοποθεσία.

Τότε ακινητοποίησαν το ταξί και αντιλήφθηκαν πως σε αυτό είχε επιβιβαστεί ο δράστης, τον οποίον και συνέλαβαν, ενώ όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο δράστης είχε ειδοποιήσει την φίλη του προκειμένου να πάει να τον παραλάβει από το σημείο που της είχε υποδείξει.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ