Νίκος Τσάφος: Να κριθώ για το έργο μου και να σταματήσει αυτή η απόπειρα ανθρωποφαγίας»

18/03/2025 | 18:41

«Η συντονισμένη επίθεση σε βάρος μου από την αντιπολίτευση συνεχίζεται» επισημαίνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Τσάφος, σχετικά με την κριτική που του ασκείται με αφορμή παλαιότερες αναρτήσεις του για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά.

Ο κ. Τσάφος σημειώνει ακόμη πως «παρά τη χθεσινή σαφή ανάρτησή μου, και την αναγνώριση του σοβαρού μου λάθους, η αντιπολίτευση επανήλθε με νέες «κατηγορίες», εργαλειοποιώντας αποσπασματικά παλαιότερες αναρτήσεις μου» και προσθέτει: «Τόσο ως πολίτης, όσο και ως μέλος της κυβέρνησης, υπηρετώ τις εθνικές θέσεις και κυρίως την πάγια θέση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας για την ύπαρξη μίας και μοναδικής διαφοράς, που είναι η οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών».

«Η αδιαπραγμάτευτη αυτή θέση δεν αναιρεί το γεγονός ότι με τη γείτονα χώρα διαφωνούμε σε μία σειρά από άλλα ζητήματα, όπως και ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει, δεν αποδέχεται και δεν συζητά καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα αιτήματα της Τουρκίας», υπογραμμίζει.

Καταλήγοντας τονίζει: «Γύρισα στην Ελλάδα για να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Ζητάω να κριθώ για το έργο μου, και να σταματήσει αυτή η απόπειρα ανθρωποφαγίας με μεθόδους «κοπτοραπτικής».

 

ΠΗΓΗ

 

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο νέοι, που είχαν προφυλακιστεί για την φωτιά στο Γηροκομειό