Νίκος Πλακιάς: Δεν στηρίζουμε, ούτε θα ρίξουμε καμία κυβέρνηση, να διαδηλώσετε ειρηνικά

27/02/2025 | 22:08

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δυο δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε για το συλλαλητήριο της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου.

Όπως τόνισε ο Νίκος Πλακιάς για το συλλαλητήριο για την συμπλήρωση δυο χρόνων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη «ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των οικογενειών και πρέπει να κατεβείτε σε όλα τα συλλαλητήρια, σε όλες τις πόλεις. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Να ξέρετε ότι κατεβαίνουμε μόνο για τις οικογένειες και για κανέναν άλλον. Δεν θέλουμε καμία εργαλειοποίηση ούτε θα δεχτούμε να στηρίξουμε καμία κυβέρνηση, ούτε να ρίξουμε καμία κυβέρνηση».

Επίσης ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως «ο κόσμος που θα βγει στα Τέμπη θα είναι αποκλειστικά μόνο για τις οικογένειες και για τα παιδιά μας, για τους συγγενείς. Γι’ αυτούς γίνεται η συγκέντρωση. Να βλέπουν τα παιδιά από κάποια μεριά και να γαληνέψουν. Να βλέπουν τον κόσμο που θα φωνάζει “δικαίωση”. Αυτοί είναι η λέξη για την οποία πρέπει να βγείτε στους δρόμους. Όλοι σας, για να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα. Το κράτος και η δικαιοσύνη να σκύψει, από την πρώτη μέρα πάνω από εμάς και όχι μετά από δυο χρόνια αγώνων και θυσιών».

Ακόμη ανέφερε: «Το λέω και το γνωρίζετε κι εσείς ότι αν δεν είμαστε εμείς οι συγγενείς το θέμα θα είχε ξεχαστεί από την πρώτη μέρα. Θα κατεβείτε ειρηνικά, θα φωνάξετε ειρηνικά, θα ανάψετε ένα κεράκι στα παιδάκια μας».

 

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!