Νίκος Παπαθανάσης: Εξετάζεται η μείωση των τραπεζικών προμηθειών

11/10/2019 | 11:32

“Αμέσως μετά την ανακοίνωση των τραπεζών οι υπηρεσίες μας ελέγχουν την καταχρηστικότητα του μέτρου” είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης σχετικά με το θέμα των χρεώσεων- προμηθειών σε μια σειρά συναλλαγών.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι “το θέμα είναι στην εποπτεία της ΤτΕ, είμαστε σε συνεννόηση με την ΤτΕ και αμέσως θα παρέμβουμε εφόσον διαπιστωθεί καταχρηστικότητα στο μέτρο. Αφού ολοκληρώσουμε τον έλεγχό μας, θα καλέσουμε τις τράπεζες για να συζητήσουμε εκ νέου τις χρεώσεις αυτές και θα βρούμε μια λύση ώστε οι χρεώσεις να μειωθούν. Δεν μπορώ να πω ότι θα εξαφανιστούν οι χρεώσεις, αλλά ότι θα μειωθούν γιατί η λειτουργία του συστήματος έχει ένα κόστος”.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι “θα παρέμβουμε άμεσα και γρήγορα εφόσον διαπιστωθεί η καταχρηστικότητα του μέτρου”.και πρόσθεσε ότι “ως πολίτη με ενοχλεί η πολιτική των χρεώσεων. Δικαίως ενόχλησε και τους υπόλοιπους πολίτες”.

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών