Νίκος Παπαδόπουλος: «Βανδάλισαν την πίστη ενός ολόκληρου λαού»

12/05/2025 | 20:05

Η πρώτη αντίδραση για την αγωγή από την Εθνική Πινακοθήκη

Η Εθνική Πινακοθήκη θα καταθέσει αγωγή κατά του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου για τον βανδαλισμό των έργων του Χριστόφορου Κατσαδιώτη.

Υπενθυμίζεται πως μετά τον βανδαλισμό, η Εθνική Πινακοθήκη είχε αποφασίσει να αφήσει τα έργα στο πάτωμα, για να θυμίζουν την πράξη βίας και σκοταδισμού του βουλευτή της Νίκης, ωστόσο λίγο αργότερα αποφασίστηκε η απομάκρυνση των έργων από τον χώρο.

Αρχές Μαΐου η Εθνική Πινακοθήκη προχώρησε στην έκθεση των έργων τέχνης, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

«Εμείς πρέπει να τους βάλουμε πρόστιμο, που βανδάλισαν την πίστη ενός ολόκληρου λαού. Σε αυτούς που βανδάλισαν τα οστά και τα λείψανα των παιδιών στα Τέμπη πόσο πρόστιμο θα βάλουν;», ήταν η αντίδραση του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Το ποσό της αγωγής είναι μεγάλο για να πουν στον ελληνικό λαό ότι κυβερνούν αυτοί και θα κάνουν ότι θέλουν», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα.

megatv.com

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)