Νίκος Μοίραλης: Οσοι από το ΠΑΣΟΚ πήγαν χθες στην εκδήλωση δεν θα είναι υποψήφιοι, δεν μας εκφράζουν

Κεραυνοί από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλη.

«Δεν έδωσε το παρών κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που κατέχει κομματική θέση σε όργανα, χθες, στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου. Κάποια λίγα πρόσωπα που πήγαν, δεν μας εκφράζουν, ούτε σε επίπεδο οργάνων, ούτε σε επίπεδο τοποθέτησης, καθώς μιλάμε για αυτονομία του χώρου μας», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «θα σταματήσουν σύντομα τα εντός εκτός και επί τα αυτά»

Τι σημαίνει αυτό; «ότι δεν θα είναι υποψήφιοι σε κανένα ψηφοδέλτιο όσοι έδωσαν χθες το παρών», δείχνοντας τον Μαρίνο Σκανδάμη, που ήταν υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας, τον Απόστολο Κατσιφάρα, για τον οποίο ακούγονται σενάρια για τον Δήμο και τον Βασίλη Αϊβαλή που είναι επικεφαλής παράταξης, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και έχει δηλώσει ότι θα κατέλθει ξανά υποψήφιος Δήμαρχος (σημειωτέον ότι ήταν ο μοναδικός αυτοδιοικητικός από την Αχαΐα που δεν έδωσε το παρών στην πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος για την αυτοδιοίκηση στην Αθήνα).

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία