Νίκος Χαρδαλιάς: Στην Αμφιλοχία η ταφή του πατέρα του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θρηνεί την απώλεια του πατέρα του, Γιώργου, ο οποίος πέθανε το πρωί της 21 Νοεμβρίου, σε ηλικία 92 ετών.

Η είδηση έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όσους γνώριζαν την οικογένεια αλλά και στον πολιτικό κόσμο.

Ο Γιώργος Χαρδαλιάς καταγόταν από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας και διατηρούσε στενή σχέση με τον Βύρωνα, όπου ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το εμπόριο, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα για την συνέπειά του και τη διακριτική παρουσία του.

Με μια προσωπική ανάρτηση, ο περιφερειάρχης Αττικής αποχαιρέτησε τον πατέρα του με λόγια βαθιάς αγάπης και ευγνωμοσύνης. «Να ξέρεις ότι αφήνεις πίσω σου ένα φως που δεν θα σβήσει ποτέ», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Η κηδεία του Γιώργου Χαρδαλιά θα γίνει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα, όμως η ταφή θα γίνει στην Αμφιλοχία όπως μεταδίδει το agriniosite.gr.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης

Κάτω Συχαινά: Μπούκαραν με κουκούλες σε σπίτι – Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους