Νίκολιτς: «Δεν επιτρέπονται δώρα, ούτε να τους υποτιμήσουμε – Αν χρειαστεί η ομάδα τον Γιόβιτς, θα παίξει»

13/08/2025 | 18:37

Το σύνθημα για την κρίσιμη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη Λεμεσού έδωσε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι δεν επιτρέπεται να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, ούτε να επαναληφθούν τα «δώρα» του πρώτου αγώνα.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει και εξυπνάδα, εκτός από χαρακτήρα, τονίζοντας ότι θα είναι κομβική και η βοήθεια από τον κόσμο.

Όσο για τον Λούκα Γιόβιτς και το πόσο υπολογίζεται την Πέμπτη, σημείωσε ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του αγώνα και τόνισε πως αν η ομάδα τον χρειάζεται, θα μπορεί να βοηθήσει για κάποια λεπτά.

sport-fm.gr

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)