Νίκη Παλληκαράκη: Το θέατρο είναι η ζωή μου

28/01/2025 | 20:56

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε η Νίκη Παλληκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, το θέατρο και τη συμμετοχή της στην παράσταση για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Το θέατρο είναι η ζωή μου. Δεν ξέρω αν με έχει δικαιώσει, δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Την αγαπάω την τηλεόραση, της χρωστάω πολλά, αλλά φέτος είμαι ευτυχής με τις δύο παραστάσεις που παίζω. Μέχρι τα 90, μέχρι τα 100 εγώ θέλω να παίζω».

Για την παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη

«Όταν ανεβάσαμε την παράσταση με την Ντενίση, τον μελετήσαμε με βάση το κείμενο και τον γνώρισα με έναν τρόπο. Ήταν ωραία παράσταση και οι λάτρεις του Καζαντζίδη που ερχόντουσαν μας έλεγαν ότι είχαν ευχαριστηθεί. Έπαιζα την Καίτη Γκρέυ και με συγκίνησε πολύ ότι κάποια στιγμή ήρθε η Γκρέυ και μας είδε στην παράσταση και ήταν γενναιόδωρη και στα λόγια που είπε».

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο «Χορν».

 

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία