Νετανιάχου: Επιμένει στην πλήρη κατάληψη της Γάζας παρά τους φόβους για τους ομήρους

05/08/2025 | 19:51

Όλο και περισσότερο υπέρ της πλήρους κατάληψης της Λωρίδας της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό κλίνει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα Kan, που επικαλείται ανώνυμη κυβερνητική πηγή με γνώση των συζητήσεων. Αντίστοιχες πληροφορίες μεταδίδουν και τα ισραηλινά μέσα Ynet και i24 News, επικαλούμενα πηγές που δεν κατονομάζονται.

Το ζήτημα τέθηκε κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης ασφαλείας, διάρκειας περίπου τριών ωρών το απόγευμα της Τρίτης, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Εγιάλ Ζαμίρ, ο Υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς και ο Υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων Ρον Ντέρμερ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, κατά τη σύσκεψη παρουσιάστηκαν οι εναλλακτικές για τη συνέχιση της στρατιωτικής εκστρατείας στη Γάζα.

protothema.gr

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

‘Εκοψαν μέρα μεσημέρι την Κορίνθου-Κυκλοφοριακή κόλαση στο κέντρο της Πάτρας-Αποκλείστηκε και η Κανακάρη από χαλασμένο λεωφορείο-ΦΩΤΟ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του