Νετανιάχου: Μπορούμε να χτυπήσουμε όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

19/06/2025 | 22:26

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου τόνισε πως δεν αποτελεί στόχο του Ισραήλ η κατάρρευση του καθεστώτος στο Ιράν και πως ο στρατός του έχει τη δύναμη να χτυπήσει όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης.

«Το ζήτημα της αλλαγής ή της πτώσης αυτού του καθεστώτος αφορά πρωτίστως τον λαό του Ιράν. Δεν υπάρχει υποκατάστατο γι’ αυτό. Δεν το παρουσίασα ως στόχο – μπορεί να είναι αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι διακηρυγμένος ή επίσημος στόχος» ανέφερε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε συνέντευξή του στο ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Kan.

Ακόμη πρόσθεσε ότι το Ισραήλ δεν περίμενε το «πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για να χτυπήσει το Ιράν, αλλά αναφέρθηκε στη υποστήριξη της κυβέρνησης Τραμπ: «Μας βοηθούν υπέροχα με την άμυνα».

«Είμαστε σε πόλεμο, δεν θα δώσουμε τα χρονοδιαγράμματα. Θα επιτύχουμε όλους τους στόχους, θα χτυπήσουμε όλες τις πυρηνικές εγκαταστάσεις, έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε» συμπλήρωσε.

newsit.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης