Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σήμερα στον Λευκό Πύργο

11/07/2018 | 08:24

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.  

Το ραντεβού δίνεται στις 20:00 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, μετά από κάλεσμα στο facebook.  

«Η σιωπή σημαίνει συνενοχή, Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα» αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αφίσα που δημοσιεύτηκε στη σχετική ανάρτηση.  

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν η Ακομμάτιστη Αυτοοργάνωση Ελλήνων Πατριωτών και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων.   

Πηγή: parapolitika.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ταινία φόρος τιμής στον Ζαν-Λικ Γκοντάρ

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια