Νέο ΣΟΚ στην Πάτρα – “Έσβησε” ο Ηλίας Κατσαούνος – Θλίψη στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα – Συντετριμμένοι οι γονείς των μαθητών του 53ου Δημοτικού Σχολείου

“Πάγωσε” η τοπική κοινωνία της Πάτρας, από τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του εκπαιδευτικού και διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών Ηλία Κατσαούνου, μόλις στα 52 του χρόνια.

Ο εκλιπών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον τόπο καταγωγής του και “έσβησε” από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας είναι συντεντριμμένη. Οι φίλοι και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα είναι πια μαζί τους. Το ίδιο και οι γονείς των μαθητών του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Ψαροφάι), στο οποίο υπηρέτησε για χρόνια, από τη θέση του Διευθυντή με αξιοπρέπεια, πολλή δουλειά και αγάπη για τα παιδιά.  

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 52χρονος ήταν λάτρης του αθλητισμού και ενεργός στους δρομείς υγείας.

 

«Αστακός» η Λάρισα εν όψει των εγκαινίων της Συναγωγής της Ισραηλίτικης Κοινότητας – ΦΩΤΟ

Ελικόπτερο έπεσε κοντά στη Μαρίνα Βουλιαγμένης – ΒΙΝΤΕΟ

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Εορτασμός της Ημέρας προς τιμήν των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Το Ισραήλ θέλει να σαμποτάρει τις συνομιλίες μας με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά, λέει ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών – Το κατηγορεί για τη ματαίωση της συνάντησης

Δύο αερόστατα συγκρούστηκαν στην Τουρκία – Ένας νεκρός και 19 τραυματίες

Χριστοδουλίδης: Θα διαβιβάσω το μήνυμα της Τεχεράνης για τερματισμό της ισραηλινής επίθεσης στον Νετανιάχου

Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής γιόρτασαν την πρώτη τους γαμήλια επέτειο: «Τι όμορφα που είναι»