ΝΕΟ “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Εκλεισε το Mondo Bowling!

Νέο πλήγμα για την Πάτρα, καθώς άλλη μία επιχείρηση αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο. Από χθες το απόγευμα έκλεισε το γνωστό σε όλους Mondo Bowling στην Βέσο Μάρε. Σύμφωνα με ανακοίνωση που λάβαμε από την εταιρεία, υπήρξε διαφωνία με την διαχειρίστρια εταιρεία της ΒΕΣΟ η οποία οδήγησε στα Δικαστήρια.

H εταιρεία ανακοίνωσε τα εξής: Η εταιρεία Mondo Bowling μετά από 15 χρόνια δραστηριότητάς της στην Πάτρα, στον Πολυχώρο VESO MARE ανακοινώνει την από 16 Ιανουαρίου 2017 διακοπή της λειτουργίας της. Η διακοπή έγινε παρά την θέλησή μας και μετά από πολύμηνο δικαστικό αγώνα που δώσαμε με την διαχειρίστρια εταιρεία του χώρου. Τόσο η ιδιοκτήτρια εταιρεία όσο και οι πάνω από 20 εργαζόμενοι σε αυτήν, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πελάτες μας και αθλητές του bowling που μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Και ας ελπίσουμε ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν ώστε και στο μέλλον να είμαστε και πάλι κοντά σας κάνοντας strike στην κρίση που τόσο πολύ έχει ριζώσει σε αυτή τη χώρα.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκος Καρακούκης αναλαμβάνει την επαναξιολόγηση του υλικού που κατασχέθηκε στην Πάτρα

Κ. Αχαΐα: Μία σύλληψη για το άγριο επεισόδιο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ