Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας Άδωνι-Ζωής

04/10/2025 | 20:11

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στα νέα «πυρά» που δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε νωρίτερα ότι «είναι γελοίο πρόσωπο, αλλά και με αυτό που λέω, προσβάλλω τα γελοία πρόσωπα», ενώ επεσήμανε ακόμη πως «είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος, αρνητής των νεκρών του Πολυτεχνείου, αρνητής του εγκλήματος των Τεμπών, ανοίγουν τα στόματά τους και βγαίνουν φίδια», μιλώντας στο MEGA.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διασπείρει το μίσος στην κοινωνία. Η κυρία αυτή, που νομίζει ότι δεν είναι γελοία, έχει ορκιστεί υπακοή στο Σύνταγμα. Όμως, τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης που προβλέπει και επιβάλλει το Σύνταγμα, την έχει κάνει κουρέλι. Η κυρία Κωνσταντοπούλου παραμένει ένα αρπακτικό της εξουσίας και του ανθρώπινου πόνου, ένας έμπορος ψεμάτων που εκμεταλλεύεται ανθρώπους που πονούν», έγραψε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Πάτρα – Ανατριχίλα: Σύλληψη εκπαιδευτικού για πορνογραφία ανηλίκων – Απολογείται την Τρίτη