Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ – Πως θα επηρεάσει Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για τις επόμενες μέρες εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προειδοποιώντας για κακοκαιρία διαρκείας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΜΥ θα επηρεαστούν:

Τη Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι η Ανατολική Πελοπόννησος, κυρίως τα παραθαλάσσια και πιθανόν το πρωί η Νότια Πελοπόννησος. Μέχρι το απόγευμα η Ανατολική Στερεά, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.

Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα και πιθανόν το Βορειοανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Το βράδ της Δευτέρας θα επηρεαστεί η Κέρκυρα.

Την Τρίτη η κακοκαιρία θα χτυπήσει το Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εμφανιστούν στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο.

Την Τετάρτη το Ιόνιο και κατά διαστήματα όλα τα Ηπειρωτικά.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε χθες το βράδυ τη Δυτική Ελλάδα, με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε έναν νεκρό στην Κέρκυρα επεκτείνεται από σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τη σκόνη από την Αφρική.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ