Νεκτάριος Φαρμάκης: Δοκιμάζεται η Δυτ. Ελλάδα από τις φωτιές

09/08/2025 | 08:18

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πολύπαθη από φωτιές Ηλεία ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Μάλιστα σε ανάρτησή του σημείωσε:

Και η Δυτική Ελλάδα διανύει σήμερα μία πολύ δύσκολη μέρα που δοκιμάζει τις αντοχές των πυροσβεστικών δυνάμεων, των αρχών ασφαλείας, της αυτοδιοίκησης, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.

Όλοι βρισκόμαστε σε θέσεις μάχης για τα πύρινα μέτωπα σε Ποταμούλα, Ριόλο, Χελιδόνι , Λαντζόι, Αρχαία Ολυμπία και Σταφιδόκαμπο, αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί. Και όλοι μαζί, με συνεργασία και συντονισμό, προσπαθούμε για το καλύτερο.

Φαίνεται ωστόσο πως η νύχτα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ιδιαίτερα για την περιοχή της Ηλείας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδράμει με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις της το έργο πυρόσβεσης, με τους Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας να έχουν πλήρη και άμεση εικόνα από τα κέντρα επιχειρήσεων.

Απαιτείται επαγρύπνηση και προσοχή από όλους, καθώς και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες!

Μαζί με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στο πύρινο μέτωπο βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης και ο διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννης Μάκκας.

Νεκτάριος Φαρμάκης: Δοκιμάζεται η Δυτ. Ελλάδα από τις φωτιές
Αλμυρό κέικ
09/08/2025 | 07:48

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα