Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος ψαράς, που είχε εξαφανιστεί στο Λασίθι

23/05/2025 | 12:24

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 65χρονου ψαρά από την Πλάκα της Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου, στην Π.Ε. Λασιθίου Κρήτης.

Μέλη της οικογένειάς του είχαν δηλώσει χθες την εξαφάνιση του άνδρα.

Το πτώμα του εντοπίστηκε από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσε ελέγχους, σε θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια ανατολικά της Σπιναλόγκας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία -νεκροτομή.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)