Νεκρός εντοπίστηκε Γάλλος τουρίστας μέσα σε ιστιοπλοϊκό στη Διώρυγα της Κορίνθου

02/06/2025 | 08:07

Νεκρός εντοπίστηκε Γάλλος τουρίστας μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο στη Διώρυγα του Ισθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, οι αρμόδιες αρχές αντιλήφθηκαν ότι δεν υπήρχε κίνηση στο σκάφος και προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για να διενεργήσουν έρευνες. Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ